Usred svadbe dobio fotografije gole žene pa otjerao 500 gostiju

Life

Na vjenčanju svjetskog prvaka u hrvanju Zaurbeka Sidakova (24) odvila se prava sapunica. Ruski borac je zaustavio slavlje i usred zabave potjerao sve goste.

Naime, on se vjenčao s Madinom Plijevom, a usred ceremonije svim uzvanicima su počele dolaziti poruke na mobilni telefon. Nisu ni slutili što se krije u tim porukama. Svima su pristigle golišave fotografije Zaurbekove supruge, koju optužuju da je eskort dama, piše The Sun.

Iza ovog plana krije se žena ljubavnika Sidakove odabranice. Žena je u mobilnom telefonu svog supruga pronašla eksplicitne fotografije Madine i odlučila ih je podijeliti.

U trenutku kad su poruke počele pristizati, Sidakov je plesao tradicionalni ples sa svojim prijateljima, a mladenka je bila u prostoriji pored. Sidakov se razbjesnio i otišao je po mladenku. Kako izvori tvrde, vukao je za kosu i potjerao iz dvorane u kojoj je bilo slavlje.

Rvač je prekinuo proslavu vjenčanja i čak 500 uzvanika je poslao kući, dok je Madina sjedila uplakana na podu sale.

Njeni prijatelji govore kako su sve optužbe izmišljene.

“Madina je iz bogate porodice, ali prije tri godine je bila zaljubljena u oženjenog muškarca i njezini prijatelji su znali za to. S njim nije ništa godinama imala, a sve te snimke i fotografije su od prije tri godine”,  tvrde prijatelji Sidakove odabranice. Mladenku je porodica poslije odvela u bolnicu kako bi vidjeli ima li kakve povrede.

Shares