Adel pokazala svoju nevjerovatnu transformaciju

Life

Pjevačicu Adel s početka karijere svi pamte kao puniju brinetu sa nevjerovatnim glasom.

Adel je oduvijek muku mučila upravo sa viškom kilograma zbog kojih je bila dosta nesigurna u sebe, no juče je objavila novu fotografiju na instagramu na kojoj se vidi koliko se transformisala.

“Hvala vam za rođendansku ljubav. Nadam se da ste na sigurnom u ovo ludo vrijeme. Htjela bih zahvaliti svima onima koji riskiraju svoje živote kako bi nas spasili. Stvarno ste anđeli”, napisala je pjevačica Adel na svom Instagram profilu uz svoju novu fotografiju.

Adel je juče proslavila 32. rođendan. Glamuroznog slavlja s obzirom na situaciju nije bilo, a pjevačica je iskoristila priliku da pozove sve da i dalje čuvaju svoje zdravlje. No, opet je iznenadila novom fotografijom na kojoj pozira u pripijenoj kratkoj haljini. Njeni obožavatelji još uvijek ne mogu vjerovati koliko se promijenila.

“Nisam te prepoznala, predivna si. Čekaj, gdje je nestala Adele?”, pisali su joj u komentarima.

Adel je u posljednjih nekoliko mjeseci svoje obožavatelje i javnost iznenadila drastičnom transformacijom uslijed koje je izgubila 45 kilograma. Ona je jedna od onih zvijezda čija su se glamurozna izdanja uvijek poprilično razlikovala od onih opuštenih, u kojima je znala biti ‘uhvaćena’ bez teške šminke na licu.

Britanski mediji su se početkom godine raspisali kako je Adel počela drastično mršati nakon razvoda od biznismena Simona Koneckog (46). Par se rastao u aprilu prošle godine nakon osam zajedničkih godina, od kojih su tri godine bili u braku. Njeni obožavatelji zabrinuli su se za njeno zdravlje, no pjevačica je otkrila kako je na rigoroznoj dijeti.

U borbu s viškom kilograma nije se upustila sama. S njom su bili treneri Džo Viks i Dalton Vong. Navodno je ključ uspjeha u tome što je krenula na pilates, a dizala je i tegove u teretani. Davali su joj savjete kako na što bolji, brži i zdraviji način doći do željenog cilja.

S obzirom na to da je pjevačica bila svjesna svog nedostatka, često se znala našaliti sa svojom kilažom. Priznala je kako bi prije radi toga plakala, ali ne bi ništa više od toga poduzimala već se samo sažalijevala.

Shares