Alec Baldwin: “Videoigre su me izvukle iz pakla teških narkotika”

Life

Prvi spontani pobačaj Hilaria je imala u aprili prošle godine. Tokom drugog spontanog bila je u četvrtom mjesecu trudnoće i čekali su djevojčicu. Par ima četvoro djece, a Baldwin je otkrio kako će njih dvoje ponovno pokušati dobiti peto dijete.

Iako je danas u skladnom braku, Alec je godinama unazad važio za “opasnog momka”, a imao je i problema sa zakonom. Prvo je 1996. pretukao fotografa, pa je 2007. vrijeđao kćerku, 2013. je ponovno napao fotografa jer je fotografisao njega i njegovu suprugu da bi 2014. dobio kaznu zbog vožnje u suprotnom smjeru.

I prije dvije godine, glumac je napravio problem. Do fizičkog obračuna je navodno došlo zbog parkirnog mjesta. Baldwin je tada, prema pisanju stranih medija, potpuno izgubio živce i premlatio muškarca, 51-godišnjeg Wojcieha Ciezkowskog.

“Inače ovo ne bih ni komentarisao, ali ova priča je potpuno lažna. Nisam nikoga udario na parkingu. Reći ću toliko”, kaže Baldwin.

Osim problema s zakonom Alec je imao problema i s drogom. Glumac je napisao knjigu “Nikad ispričano”. U njoj govori o svim pikanterijama svog života te pojašnjava zašto je 30 godina šutio o drogama.

“Dvije godine živio sam na ‘bijelom’, bio je to stvarno žestok životni period. Nije lako svakodnevno komunicirati s tim zlostavljačima, dilerima droga. Osim toga, puno sam i pio. Sramio sam se govoriti koliko sam bio bijedan, ali tad sam bio klinac. Nezreli klinac”, rekao je Baldwin.

Na odvikavanje nije išao, sam se skinuo i s droga i s alkohola tako što je po cijele dan igrao videoigre.

“Najdraža mi je bila Galaga. Kad god bi me uhvatila kriza, igrao sam se. Samo tako sam se mogao smiriti. Možda bi bilo lakše da sam potražio stručnu pomoć, no u to vrijeme nisam se ni s kim htio družiti. Nije mi bilo do razgovora, sam sebi bio sam najbolje društvo”, otkrio je Alec.

Izvor: ljepotaizdravlje.ba

Shares