BIVŠA DJEVOJKA AL PACINA: NIJE VOLIO TROŠITI NOVAC, SAMO MI JE KUPOVAO CVIJEĆE

Life

Četrdesetogodišnja izraelska glumica sa 79-godišnjim oskarovcem zabavljala se dvije godine, a iako ga, poput mnogih, smatra legendarnim glumcem, on je za nju starac

  • Pokušala sam poreći našu veliku razliku u godinama, no iskreno govoreći on je već stariji čovjek, pa čak uz svu moju ljubav naša veza nije uspjela potrajati – izjavila je Dohan u razgovoru za izraelski časopis La’Isha.

Bivša partnerica Al Pacina također je izjavila kako glumac nije bio nimalo velikodušan partner.

  • Ne znam kako bih najpristojnije rekla da nije volio trošiti novac…, samo mi je kupovao cvijeće – izjavila je glumica.

Iako su svoju dvogodišnju vezu okončali svađom, Meital Dohan svom bivšem partneru želi samo najbolje.

  • Stvarno ga volim i cijenim. Bilo mi je drago što sam bila uz njega u trenucima kada me je trebao i što sam postala dio njegove ostavštine. To je čast za mene i drago mi je što se ova veza između nas dogodila i nadam se da ćemo ostati dobri prijatelji – zaključila je.

Zvijezda filma “The Irishman” ima 30-godišnju kćerku s bivšom učiteljicom glume Jan Tarrant i 18-godišnje blizance s glumicom Beverly D’Angelo, a tokom glumačke karijere povezivali su ga sa brojnim poznatim damama iz svijeta Hollywooda.

Prije veze sa izraelskom glumicom Meital Dohan, Pacino je bio u dugogodišnjoj vezi sa argentinskom glumicom Lucilom Solom čija se kćerka Camila Morrone već nekoliko godina zabavlja sa vječnim holivudskim neženjom, Leonardom DiCapriom.

Izvor:Hayat.ba

Shares